Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Transferul prin care Valcelele va intra in lupta pentru titlul de campioana judeteana

Echipa lui Nelu Tatu are tot dreptul sa se considere una dintre fortele Ligii Tractoristilor.

Dupa venirea lui Ionut Beia, ignorat in aceasta vara de Venus Independenta, Spicul Valcelele mai pregateste o lovitura de senzatie. Nelu Tatu a renuntat la jucatorii din Bucuresti din cauza faptului ca acestia erau neseriosi, iar acum vrea sa mizeze doar pe calaraseni.

Astfel, Mircea Stefan are mari sanse ca din noul sezon al Ligii Tractoristilor sa imbrace tricoul celor de la Spicul Valcelele. Daca va accepta oferta, fostul jucator al Dunarii va avea ocazia sa joace sub comanda lui Marius Paun, dar sa fie coechipier nu doar cu Beia, ci si cu Eugen Petre, fratele mai mic al mult mai celebrului Victor Petre.

“Nu voi mai continua la Independenta pentru ca poate l-am deranjat pe Slick cu doua goluri si doua pase de gol la baraj. Mereu i-am contestat dezorganizarea. Acum am refuzat Ulmu pentru ca ei fac antrenamente la Bucuresti, iar eu nu am timp ca sa fac naveta. Cu 28 de goluri marcate sezonul trecut, sigur imi gasesc echipa. Eu nu am spus ca plec de la Independenta, dar lor nu le plac jucatorii cu personalitate si nu am ce sa fac. Oricum, joc palaria pentru domnul Constantin Anghel”, a declarat Mircea Stefan.

2 Comments

  1. Ionut

    august 10, 2018 at 4:43 pm

    Multumim Mircea! Succes in continuare! Astept replica lui nea “gica” :))

  2. antiulmu

    august 10, 2018 at 7:46 pm

    Ai plecat ca ești mercenar nu ti-a convenit ca a scăzut salariu hai sa fim serioși te duci după beia alt mort după bani .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.