Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Ungureanu s-a luptat singur cu apele învolburate ale Dunării Giurgiu

Campioana Ligii Tractoristilor a remizat, scor 2-2, in deplasare, in mansa tur a barajului pentru promovarea in Liga a 3-a. 

Surpriza! Agricola Borcea nu a defilat in fata Dunarii Giurgiu, reusind sa obtina doar o remiza, scor 2-2, in mansa tur a barajului pentru promovarea in Liga a 3-a. Meciul a fost unul anost, lipsit de dramatism, lucru ce poate fi pus pe seama faptului ca ambele combatante sunt nepregatite fizic.

Elevii lui Virgil Bogatu au deschis scorul din Gata, care a sutat puternic, din unghi, dupa o pasa excelenta primita de la Petre Ungureanu. Meciul se anuntat a fi unul fara probleme pentru campioana Ligii Tractoristilor, insa gazdele au jucat ce au stiut si au reusit sa intoarca scorul de pe tabela pana la pauza.

Acest lucru a fost posibil nu doar datorita faptului ca Dunarea Giurgiu a practicat un fotbal curajos, cu mingea la firul ierbii. Giurgiuvenii au castigat cele mai multe dueluri pe mingea doua si au profitat de doua erori in defensiva ale celor de la Borcea.

In repriza a doua, s-a jucat in acelasi stil domol, mai ales ca jucatorii au terminat benzina. Borcea ar fi putut face scor, dar Serban s-a inscris in cursa pentru titlul de jucatorul cu cele mai multe ratari pe meci. In locul lui Super Mario a punctat Ungureanu, cel mai bun de pe teren, care a facut 2-2 cu o lovitura de cap.

Tinand cont de rezultatul final si de jocul din teren, s-ar putea spune ca in retur se poate intampla orice. Insa nu e deloc asa. Nu exista emotii. Borcea va obtine promovarea in Liga a 3-a pentru ca are un loc mai valoros si s-a pregatit din timpul pentru pasul cel mare.

Sunt multe lucruri pe care Borcea trebuie sa le rezolve, insa acum eforturile tuturor trebuie sa se canalizeze pentru obtinerea promovarii. D-abia peste o saptamana ar fi cazul sa se faca planuri pentru Liga a 3-a. Lucrurile mari se fac cu rabdare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *