Clicky

"A amesteca sportul cu politica e ca și cum ai pârli porcul cu flacăra olimpică" – Corneliu Vadim Tudor
Citeste si

Vali Negru a vorbit despre experiența avută la Oltenița

Fostul antrenor al “napoletanilor” spune lucrurilor pe nume intr-un interviu acordat unui site de pariuri.

Un an si jumatate a rezistat Valentin Negru pe banca celor de la CSM Oltenita. Ca longevitate, doar Virgil Bogatu este situat inaintea sa. In prezent fara angajament, fostul mijlocas al Rapidului a descris perioada petrecuta in curtea clubului condus de catre Iulian Cudalbu.

“Viața în liga a treia e grea. Dar asta cred că o știe toată lumea. Salarii foarte mici, condiții nu există. Eu la Oltenita am găsit un primar care sprijinea fotbalul în măsura posibiltăților. Într-un an jumate, nu cred că s-a depășit data de salariu cu mai mult de 10-15 zile. Dar e foarte greu să  aduci jucatori acolo din cauza distanței față de București. Am avut discuții cu foarte mulți fotbaliști buni, iar acestea se opreau când vorbeam de distanță, nici nu mai ajungeam la negocieri pentru salariu. Din București până la stadion în Oltenița făceam înte 90 și 120 de minute, plus întoarcerea! Deci vreo patru ore în total! Te omoară! În retur, anul trecut, am reușit să fac o echipă frumoasă. În classmentul neoficial al returului,  am terminat pe 4. În vară, am pierdut 5, chiar 6 titulari, pe care nu am reușit să-i înlocuiesc. A fost și operația mea, care m-a făcut să lipsesc o lună exact înaintea startului. Plus unele accidentări și dezertări. Am terminat campionatul cu 13-14 jucători. Ultimele 3 meciuri le-am jucat cu 5 jucători U19 și 3 de U20″, a spus Negru.

Relatiile dintre fostul antrenor al oltenitenilor si primarul Petre Tone sunt in acest moment unele foarte bune. Cei doi s-au intalnit si dupa incheierea angajamentului, semn ca ambii privesc fotbalului doar ca pe un sport. Oltenita isi reia antrenamentele luni sub comanda unui alt fost jucator al Rapidului, Vasile Caciureac.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *