Clicky

Singurul site dedicat exclusiv sportului local.
Citeste si

Vrea să spargă piața! Independența va prelua modelul de succes de la Borcea! Vine și Bogatu?

Barcelona de Calarasi a inceput deja campania de transferuri pentru editia viitoare a Ligii Tractoristilor. 

Agricola Borcea a reusit eventul in acest sezon datorita faptului ca primarul Blatiel Nedelcu a oferit jucatorilor adusi de la Bucuresti cele mai mari salarii din istoria fotbalului judetean. Modelul de succes al campioanei judetene va fi preluat in aceasta vara si de Venus Independenta.

Barcelona de Calarasi negociaza intens cu Bogdan Antonache, de la Victoria Lehliu Gara. Acestuia i s-a facut o oferta colosala. Atacantul crescut la juniorii Rapidului si care a debutat cu gol in Liga I in tricoul Gloriei va fi rasplatit la fiecare partida cu cate 500 de lei.

“Daca nu am reusit la Rapid, sper sa o fac macar la Barcelona, fie ea si de Calarasi. Sper ca oamenii de la Independenta ca nu sunt atras de bani, ci de faptul ca imi doresc sa-mi relansez cariera, iar Venus cred ca are un stil de joc, un antrenor si o conducere care ma ajuta sa reusesc”, a declarat Bogdan Antonache.

Vestea s-a raspandit rapid printre oamenii de fotbal din Calarasi, care deja au depus armele. Pe langa Antonache, Independenta mai vrea sa transfere si cativa jucatori importanti de la Borcea, profitand de faptul ca acestia nu vor sa faca pasul spre Liga a 3-a.

4 Comments

 1. Ionut

  iunie 14, 2017 at 3:37 pm

  Bogatu deja a confirmat. Nu vine!😁😁😁

  • Sebi

   iunie 15, 2017 at 10:21 am

   Vor si portarul chirnogiului si alti jucatori care au cochetat cu liga 3

 2. Stama

  iunie 14, 2017 at 10:33 pm

  …Chiar nu vor sa faca pasul?…

 3. Dan

  iunie 15, 2017 at 5:01 pm

  Sigur e vorba de mircea stefan și silva matei de la dunărea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *